Στόχοι - EMPHASYS ...looking one step forward!

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Στόχοι

ΕταιρείαΤεχνολογικό προβάδισμα και σημαντικά οφέλη
στο χώρο επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής επίπλων

Ένα ακόμα τεχνολογικό προβάδισμα της EMPHASYS αποφέρει τεράστια πλεονεκτήματα σε εταιρείες που επιθυμούν να μειώσουν δραστικά το κόστος παραγωγής.

Έτσι, η EMPHASYS είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι μπορεί να υλοποιήσει στο χώρο σας τη διασύνδεση από τον υπολογιστή στο γραφείο σας, όπου δημιουργείται το σχέδιο της κατασκευής σας με την παραγωγή.
Δηλαδή παραγωγή λιστών με την ανάλυση της κατασκευής σας σε τεμάχια κοπής για την τεμαχιστική και σε προγράμματα των αντίστοιχων τεμαχίων για το κέντρο ελέγχου.
Η διασύνδεση αποτελεί τεχνολογική επιτυχία και υλοποιείται με τη στενή συνεργασία τoυ λογισμικού σχεδίασης, παρουσίασης και παραγωγής 3D CAD PYTHA και του λογισμικού Βελτιστοποίησης κοπών και διαχείρισης αποθήκης ARDIS.

Το έργο καθιστά την EMPHA
SYS ως σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα οφέλη της αυτοματοποιημένης παραγωγής με εξάλειψη λαθών.

Το έργο της διασύνδεσης ολοκληρώνεται σε χρονικό διάστημα 3-5 ημερών με τις εκπαιδεύσεις.

Στόχος της EMPHA
SYS είναι να προσφέρει εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών που απευθύνονται στις ανάγκες των ελληνικών εταιρειών επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής επίπλων.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού